A sziklamászás újabb és újabb vad területeket hódít meg. Most már a Tumblr világába is eljutottak mászók, derült ki, amikor rábukkantam a pokmajom.tumblr.com oldalra. A témákból és a posztokból úgy következtetek, hogy a mászást régóta ismerő, a technikai részletek mellett a kulturtörténeti háttérrel is tisztában lévő szerző állhat a rövid de szellemes bejegyzések mögött.

Az egy hónapja posztolt lírai gitárzene viszont arra enged következtetni, hogy az író valójában érzékeny de tájékozott ifjú mászólány. Bárhogy is van, felvettük readerünkbe az izgalmas "webnaplót".

Update: A rejtélyes tumblres érdekes posztot tett közzé a Monte Rosa házról készült videónk kapcsán. Mivel nem beszélünk németül, a linkelt oldal címlapját Google translate-tel lefordítottuk: 

Egy nap, egy WILD NŐ AZ A SENNE a faházban. Az egyik ARM megtévesztéssel ÖnnekÚJSZÜLÖTT, a másik kezében egy komoly pénz zsák. sügér monda az embernek: "Te vagy az a gyermek apja, MOST VÁLASSZON FAST: Halálos szenvedély A GYERMEKEK ÉS A PÉNZ? - A Senn gondolkodott egy kicsit, és végül kérte a gyermek. OUT Mondta a VAD NŐ: "Te egy JÓ EMBER ÉS ÚGY HAPPY szavazott. HA A PÉNZ KEDVES volna alá, úgyhogy ÖN IN ezer darabra szakadt! "

Zavarban vagyunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felmaszom.blog.hu/api/trackback/id/tr522276242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Felmászom

De ki viszi fel a kötelet? Sziklamászás, nagyfalazás, mixmászás, alpinizmus.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása