Amikor a szubkulturálisan már közhelyes, de amúgy teljesen ismeretlen slackline-ról írtam, nem gondoltam, hogy ennyire felgyorsul a világ. És csupán újabb két év kell, hogy a dolog a mainstream mennyország szívébe, a Super Bowl-döntőbe jusson. Pedig de.

A Madonna-show harmadánál (4:20) ugyanis váratlanul feltűnt Andy Lewis, aki a slacline egyik legismertebb, ha nem is a legszimpatikusabb alakja. A srác ún. lambadaruhácskában egyensúlyozott a hevederen, ami végül is nem meglepő azok után, hogy a legendás Lost Arrow Spire sziklatornyai közt kifeszített hevederen szólóban, majd meztelenül is átment. Egyszer pedig leugrott ernyővel, igaz, majdnem meghalt, de ez más történet. 

Mindenesetre Madonnának láthatóan tetszenek az amúgy szupernehéz trükkök. Miközben Andy pattog, az énekesnő csinál öt darab guggolást.

Fellépése egyébként illeszkedik Andy Lewis brahijainak sorába, és sokkal könnyebben megemésztettük, mint MIA szereplését, aki eddig a világforradalmat hirdette, meg a trashesztétikát, szóval mindent, ami nem Super Bowl. Itt látható a srác, amint mindenféle őrültséget csinál. 

A bejegyzés trackback címe:

https://felmaszom.blog.hu/api/trackback/id/tr934071694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Felmászom

De ki viszi fel a kötelet? Sziklamászás, nagyfalazás, mixmászás, alpinizmus.

Friss topikok

Linkblog

süti beállítások módosítása